Nova spletna stran Voščilnice123!

nove_voscilnice

Takole, pa so tu – Voščilnice123 v novi podobi! Staro spletno mesto nam je lepo služilo, a čas je, da se pomaknemo naprej. Posodobili smo prav vse, od logotipa do spletnega izgleda. Nas še prepoznate?

Vabila, voščilnice, zahvale in koledarji iz naše ponudbe so sedaj pregledneje predstavljeni, poenostavljen pa je tudi sam proces naročanja izdelkov. Naročilo oddate tako, da na strani izbranega vzorca izpolnete vnosna polja, dopišete manjkajoče podatke v besedilo (tako je, besedil vam ni treba več v celoti prepisovati), pripnete fotografije in kliknete “Pošlji”.

S prenovo spletne strani smo želeli našo storitev še bolj približati vam, našim zvestim strankam, ter poenostaviti celoten postopek nakupa. V ozadju strani sedaj pridno dela kup novih tehnologij, ki nevidno skrbijo, da je čas, ki ga preživite v naši družbi, kar najbolj prijetno in koristno porabljen.

A prav vsega v našem malem kotičku svetovnega spleta le nismo spremenili. Še vedno vsako voščilnico ročno pripravi oblikovalka, saj nekaterih stvari preprosto ne gre avtomatizirati. Še vedno smo za vsemi temi biti in bajti ljudje, ki želimo pomagati, da bo tisti poseben dan v življenju vaše družine primerno obeležen. Prav vsak naš izdelek na svojem potovanju od naročila do nabiralnika budno spremlja izkušeno oko strokovnjaka, ki skrbi, da bo vaše zaupanje v nas več kot upravičeno.

Zato vas vabimo, da se brez strahu odpravite na raziskovanje po prenovljenih straneh naše nove trgovinice in ne dvomimo, da boste en – dva – tri našli prav tisto, kar iščete: od puhastih velikonočnih zajčkov do strašnih pošasti, ki naseljujejo noč čarovnic.Komentarji so onemogočeni.