Novost: trio božične in novoletne voščilnice

Trio božično-novoletne voščilnice

Že je spet tu veseli december, dobri možje z darili, čas za družino in čas pričakovanja božiča ter novega leta, ki prihaja. V teh dneh tudi pišemo voščilnice vsem, ki nam veliko pomenijo. Želimo jim vsega lepega, sreče in zdravja v tem magičnem prazničnem času in skozi celotno leto, ki trka na vrata.

Trio božično-novoletne voščilnice

Voščilnice naj bodo bodo poslane iz srca, pa naj bodo to takšne, ki so jih ustvarili otroci, kupljene ali naročene posebej po naših željah. Pri nas se trudimo, da vsako leto ponudimo nove vzorce božičnih in novoletnih voščilnic, med katerimi lahko izbirate. Za letos smo pripravili še posebej lepo presenečenje: nove trio voščilnice.

Trio božično-novoletne voščilnice

Trio voščilnice so seti treh kartic, dveh večjih in ene manjše, ki so ljubko vezani z naravno rjavo vrvico za dodaten pridih domačnosti in ustvarjalnosti. Zgornja, manjša kartica, je kot neke vrste naslovnica oz. prva stran s kratkim voščilom, pod njo pa sta dve večji kartici dimenzij kar 20 x 5,5 cm. Na eni od obeh večjih je prostor za tri fotografije, na drugi pa za verz, voščilo in podpis. Trio voščilnice so primerne za kuverte “amerikanke”. Tiskane so enostransko na kvalitetnem foto papirju, prejmete pa že sestavljene in zvezane z vrvico.

Trio božično-novoletne voščilnice

In kako jih naročite tudi zase? Oglejte si naše pripravljene vzorce in izberite tistega, ki vam je najbolj všeč. Povezava vas bo vodila do strani, kjer izpolnete naročilnico in pripnete svoje fotografije. Mi pa vam bomo po prejemu vašega naročila v roku 24 ur (med delovnim tednom) poslali predogled na vaš e-naslov. Če vzorec potrdite do 12h med delovnim tednom, gredo izdelki v tisk in v odpremo še isti dan.

Danes smo v ponudbo dodali trio set božičnih in novoletnih voščilnic v treh barvnih izvedbah (kliknite na vsakega od vzorcev za več informacij in naročilo):

Božično-novoletna voščilnica 88
zgoraj: božično-novoletna voščilnica, vzorec “Trio božič in novo leto 88”

Božično-novoletna voščilnica 89
zgoraj: božično-novoletna voščilnica, vzorec “Trio božič in novo leto 89”

Božično-novoletna voščilnica 90
zgoraj: božično-novoletna voščilnica, vzorec “Trio božič in novo leto 90”

Božično-novoletne voščilniceKomentarji so onemogočeni.