Pogosta vprašanja

line
Komu so vabila in voščilnice namenjene?

Voščilnice in vabila, predstavljeni na teh straneh, so namenjeni vsem, ki želite prijateljem in znancem poslati posebne izdelke. Najlepše, ker so na njih fotografije vaših zakladov – vaših otrok.

Kako naročim izdelke?

Naročilo smo skušali kar najbolj olajšati, zato je pred vami spletna stran, kjer je urejeno vse. Vi morate le izpolniti formo, ki jo najdete pod vsakim vzorcem, izpolnite polja in pripnite svoje fotografije.

Kaj se zgodi po tem, ko naročim izdelke?

Po prejemu vašega naročila vam v roku 24 ur (med delovnim tednom) pošljemo osnutek na vaš e-naslov v potrditev. V tisk in v odpremo gredo isti delovni dan, če prejmemo potrdilo do 12h v delovnem dnevu, sicer takoj naslednji delovni dan.

Na koga se lahko obrnem za kakršnakoli vprašanja?

Za dodatna pojasnila ali vprašanja smo na voljo na naslovu info@voscilnice123.si.

Kako izgledajo končni izdelki?

Odtenki, ki jih vidite na zaslonu, se lahko nekoliko razlikujejo od natisnjenih izdelkov. Vsa vabila in voščilnice so natisnjeni na 10×15 cm fotopapirju, koledarji pa so lahko tudi barvni laserski izpisi velikosti A4, dodatno plastificirani. Elektronska voščilnica pa je slikovna datoteka višje ločljivosti, ki vam jo pošljem na vaš elektronski naslov.

Želim vabila/voščilnice oz. koledarje večjega formata kot je navedeno na naročilnici na tej spletni strani. Ali je to možno?

Voščilnice in koledarje večjih dimenzij naredimo le na izrecno željo in po predhodnem posvetu preko elektronske pošte.

Kako plačam izdelke?

Izdelke skupaj s stroški dostave plačate ob prevzemu pošiljke. Če ste izbrali predračun, vam skupaj z osnutkom na vaš elektronski naslov pošljemo še predračun, katerega morate poravnati, preden izdelke odpošljemo. Elektronske voščilnice je možno plačati le po predračunu.

Všeč mi je vzorček iz druge kategorije, ali ga je možno prilagoditi za drugačno priložnost?

Seveda je možno, da izberete vzorec iz katerekoli kategorije, mi pa bomo poskrbeli, da ga bomo prilagodili za vašo priložnost.

Ali je možno naročiti vabila/voščilnice oz. koledarje po lastni želji, ne na predhodno izdelani vzorčni predlogi?

Če imate drugačne želje, nam jih pojasnite preko elektronske pošte in pripravili vam bomo nov vzorec. Storitev je dodatno plačljiva, pridržujemo pa si tudi pravico, da vzorec nato dodamo v svojo redno ponudbo, brez vaših fotografij in besedila.

Svojo poslano fotografijo želim imeti dodatno grafično dodelano. Je to možno?

Seveda, ponujamo tudi Photoshop dodelavo vaših fotografij. Ob pripeti fotografiji v polje “komentar” zapišite svoje želje. Storitev je plačljiva in jo zaračunamo dodatnih 10 eur na naročilo (ne glede na naročeno količino vabil; enako velja tudi za e-voščilnico).

Se ponudba vzorcev bogati ali vedno ostaja enaka?

Sproti se trudimo, da dodajamo nove motive, da boste ob vsaki priložnosti imeli na izbiro veliko vzorcev ter voščilnic s fotografijami svojih malčkov oz. svoje družinice.

Kako vem, da je bilo naročilo pravilno oddano?

Ob pravilno oddanem naročilu boste v nekaj minutah na e-naslov, ki ste ga navedli, prejeli samodejno potrditev naročila.