Voščilnica za božič in novo leto 60

line

novoletno60

cenik

narocilo

kuverte
line

Kako hitro dobite voščilnice?

Po prejemu vašega naročila vam v roku 24 ur (med delovnim tednom) pošljemo osnutek na vaš e-naslov v potrditev. V tisk in v odpremo gredo isti delovni dan, če prejmemo potrdilo do 12h v delovnem dnevu, sicer takoj naslednji delovni dan.

Kaj je elektronska voščilnica?

Elektronska voščilnica je voščilnica višje ločljivosti v JPG obliki, ki vam ga pošljemo na vaš e-naslov. Primerno je takrat, ko voščilnic ne nameravate pošiljati v tiskani obliki, temveč preko e-pošte (ali družbenih omrežij). Plačilo je možno le po predračunu.

line

Želite voščilnice “Božič in novo leto 60”? Izpolnite hitro naročilo:

Ime in priimek (obvezno)

Naslov in hišna številka (obvezno)

Poštna številka in kraj (obvezno)

Vaš e-naslov (obvezno)

Vaš telefon (obvezno)

Naročam (obvezno izberite)

Število izvodov (obvezno izberite)

Besedilo na voščilnici (obvezno izpolnite manjkajoča mesta ali napišite svoje besedilo)

Fotografija (obvezno)

Dodatna fotografija (opcijsko)

Način plačila (za tiskane izdelke)
po povzetjupo predračunu

Bi nam radi sporočili še kaj?

Preverjanje - prepišite spodnjo kodo
captcha

line

Preberite si še …

Za kakršnekoli nejasnosti ali vprašanja se pred oddajo naročila obrnite na nas preko elektronske pošte info@voscilnice123.si ali nas pokličite na 040 666 880 vsak delovnik (pon-pet) med 9h in 16h.

Izdelki se tiskajo enostransko na 10×15 cm fotosijajen papir. Odtenki, ki jih vidite na zaslonu, se lahko nekoliko razlikujejo od natisnjenih izdelkov.

Na naročilnici je predvidenih več priponk kot je fotografij na izdelku. Če jih pripnete več, bomo izbrali najboljši dve fotografiji po svoji presoji (kakovost in primernost glede na vzorec) in z njima pripravili osnutka izdelkov, da se boste lahko odločili med obema.

V primeru, da želite več osnutkov v predogled, si pridržujemo pravico, da vam to delo dodatno zaračunamo. Za izdelke je predvidena povprečna količina dela, ki je všteta v ceno izdelkov in ko je le-ta presežena, se lahko dodatno delo zaračuna po našem ceniku. Dodatna oblikovalska ura je 10 €. Šteje se vsaka začeta ura.

Če posebej naročite Photoshop obdelavo fotografij (odstranjevanje objektov s fotografije, menjavo ozadja itd.), vam za to dodatno delo zaračunamo 10 € (ne glede na naročeno količino izdelkov). Korekcija rdečih oči in kontrastov je brezplačna.Komentarji so onemogočeni.